educació musical
 
Us deixo aquí un vídeo súper important! Els moviments que farem al Cantània i que algun dia ja hem pogut assajar a la classe, però com que no tindrem gaire temps, el deixo aquí penjat directament per veure'l i estudiar tots els moviments... Ànims que no és tant difícil! (vale..fa una mica de risa, però no cal, eh? és per estudiar...)
 
Gràcies a la Noemí López!! Una crack. Ja tenim aquí la cançó que vàrem fer l'anterior de música. Gràcies a tots per l'esforç i a estudiar que dimarts tenim un petit control de cantània. Sort!
 
Us deixo aquí la quarta cançó que farem. Si us plau! Estudeu molt i molt que tenim poc temps. i dimarts vienm ja la podrem enregistrar els més valents!! Ànims!
 
Aquí us deixo dos vídeos d'avui mateix. Aquests grups ja estan aprenent les cançons del Cantània 2013. Tot i que anirem al juny i sembla que falta molt, hi ha molta feina per fer! esperem que gaudim molt i molt d'aquest gran concert i també de la preparació. Aquí us deixem un tast de la cançó del fons del mar... Gràcies per mirar-los i no t'oblidis de comentar! (si vols, pots reproduir a màxima resolució)
 
Com que he rebut missatges de correu demanant JA! Sobretot de la Vero, eh? Aquí us la deixo... Uf! quins nervis! Però sobretot "una cosita".. ESTUDIEU MOLT!... per cert, aquest dijous 28 de febrer vaig a lauditori a fer una altra jornada de formació! Apa! fins dimarts!! Una abraçada submarina, ja,ja,ja... Recordeu que som el cor 3 i no fem les veus 1 i 2 !!
 
Ahir dimarts, els nens i nenes de cinquè ja vam estudiar la segona cançó d'aquest Cantània "Ha passat un àngel". Ja sé que fa una mica de por, però clar! si estem buscant un lloc de silenci, que millor que un cementiri!  Escolteu-la molt que dimarts vinent la farem sencera...Ja veureu com triomfem...Ah! i no tingueu por que no passa res... ja,ja,ja
 
La setmana passada, els nois i noies de cinquè vàrem començar ja amb el cantània. És veritat, encara falta temps, però no cal adormir-se! És difícil i hi ha molta feina per endavant! Caldrà posar-se les piles... i per això, us deixo la cançó que ja hem començat, per si teniu una estona aneu practicant a casa! Aquest video tan bonic l'ha fet la Noemí López. Moltes gràcies per compartir la teva feina! Records virtuals a tots!
 
Fa dues setmanes que vaig anar a Barcelona...Allà a l'Auditori, si, si a uns dels llocs més moderns i bonics per escoltar i per cantar! La cantata d'enguany es titula "ha passat un àngel" i el tema central és dels llocs on podem trobar el silenci. Vosaltres on trobeu silenci? a la nit, a l'escola, al cementiri...ui,ui,ui... com pinta la Cantata! Apa! anem escalfant la veu que ja s'apropa! Us deixo un video de la segona cançó on veiem els profes i les profes cantant molt i molt aplicadets...ejem, ejem...

Blog dedicat a l'educació musical Videos musicales música educació