educació musical
 
Aquí us deixo les dues cançons de PULSERES VERMELLES que m'agradaria treballar en petit conjunt  instrumental per finalitzar el curs. No serà fàcil, però posaré totes les meves forces, malgrat tingueu feina... i si no les podem assajar aquest curs, almenys les podreu tocar a l'estiu! Bona sort i a estudiar una mica!  Feu clic a la imatge i s'obrirà un WIX. Sort i gràcies pels comentaris!
 
Us deixo aquí un WIX de la cançó que tot just hem començat a fer amb flauta i alguns ja la saben! Vinga! a veure si us animeu aquest cap de setmana que farem un concert de Sant Jordi espectacular!
 
Us deixo també un video perquè podeu veure i estudiar "on line" la cançó de "Caresse sur l'Ocean" 
que també estem treballant aquest trimestre. Prepareu-vos que pel tercer serà "la traca final" i a més de veirat, eh, un final...final! com els artistes de Hollywood! 
 
He trobat aquesta súper versió dels picapedra. Hi ha alguna nota que la fan diferent a la segona part, però està molt bé. Ara ja podeu estudiar pel dia 7 de març !! Ànims! i una abraçada virtual! 
 
Us deixo aquí un enllaç de la cançó que estem treballant en aquests dies. Esta feta en WIX i funciona en ordinadors que tinguin windows. Espero que podreu obrir-la fent clic a la imatge! Estudieu Molt! Ànims i a veure si uns agrada. (Vigilem el si bemoll, eh? que ja sabem que costa una miqueta! )
 
Com que hi ha ordinadors que no poden obrir les pàgines que he fet en WIX, us envio ara una altra versió de la cançó que treballem a flauta i relacionada amb el cinema. Aquí teniu tot el que és necessari per estudiar amb la flauta! Ànims !

partitura_-_vois_sur_ton_chemin.pdf
File Size: 47 kb
File Type: pdf
Download File

 
Us deixo aquí la segona cançó d'aquest trimestre. És fàcil, però molta atenció al do sostingut! és una cançó molt i molt bonica... Potser es podrà fer al concert de Nadal? estudieu molt! També la deixo en un WIX perquè sigui d'allò més fàcil! A treballar!
 
Com ja us he dit a classe, aquí us deixo un enllaç per treballar el noi de la mare amb flautes. anem preparant el concert de Nadal! fes clic a la imatge per obrir la pàgina web. a estudiar!

Blog dedicat a l'educació musical Videos musicales música educació