educació musical
 
M'encanta aquest vídeo. És súper original, tot i que sembla una copia d'un que ja fa temps  va fer una marca coneguda de beguda refrescant...d'aquelles de gust a coca-cola, saps? ja,ja,ja Bé, us deixo el vídeo per gaudir-ho!
 
 
Es que... l'any passat va marcar una època! "Amb la pintura, diversió segura! ...encara dura! " Fixa't  tu! He trobat un video on s'uneixen perfectament la pintura i la música. És molt creatiu i bonic, cada veu un color, els aguts a la part superior, el greus; abaix.. . una delícia! Espero que us agradi!
 
 
Eren altres temps... Els de la meva edat (xavals i xavales de quaranta i tants...) els recordareu segur. Només dues cadenes de tele: VHF i UHF...Quins records! L'humor era més innocent, més artesanal; amb música en viu i uns mitjans tècnics precaris. Jo anava el dissabtes a la tarda a veure'ls a Cornellà, a casa de la meva tieta perquè tenia una tele en color! Quin luxe! Els estimats "payasos de la Tele" ¿Cómo están ustedes? Allò si que eren arts escèniques! Què sigui un homenatge al recentment desaparegut "Miliki".
 
 
He descobert  "Team Iluminate" buscant cosetes per les arts escèniques. amb una mica de llum, una altra mica de foscor.. i sobretot, molta i molta imaginació...A veure que us sembla!
 
 
Buscant per la xarxa creacions musicals amb Ipad, he trobat avui un video que precissament és molt nadalenc! A veure que us sembla! Realment, sembla mentida la de coses que es poden fer amb un iPad i iPhone... 
 

Blog dedicat a l'educació musical Videos musicales música educació