educació musical
 
aquí us deixo un vídeo molt bonic, divertit i a més, reivindicatiu sobre l'educació del futur. Fixeu-vos bé en els detalls que son genials! Gràcies a l'escola de Valderobles a Terol!
 
Les noves tecnologies ens obren  possibilitats que fa poc temps eran impensables. És increïble la imaginació d'algunes persones a l'hora d'inventar aplicacions per telèfons mòvils, ipads i smatphones... El que més m'agrada és la barreja de dispositius moderns amb una música de fa tres segles! Gaudiu del vídeo, que val la pena! Ara, primer cal estudiar el solfeig de sempre amb un instrument de veritat, eh? no us emocioneu amb la tablet!  Tot arribarà!
Records musicals!
 
Existeix una dansa anomenada”de les mil mans” que està circulant al voltant del món per Internet. Es tracta de 21 ballarines sordmudes que  només compten amb els senyals de les monitores distribuïdes en les quatre cantonades de l’escenari.
Aquestes extraordinàries artistes realitzen un espectacle visual que és al mateix temps intrigant i estremidor. El seu gran debut internacional va ser a Atenes, en la Cerimònia de Clausura dels Jocs Paralímpics del 2004.
Aquests video es va gravar a Pekin durant la celebració de les Festes de Primavera.

 
Genial! Un vídeo que és realment una obra d'art en si mateix! Explica la història de la música en un dibuixos espectaculars i de manera molt àmplia i rigorosa tota la història de la música, des de els inicis de la humanitat fins els nostres dies. No t'ho perdis! Val molt, la pena!... A gaudir-ho!
 
M'encanta aquest vídeo. És súper original, tot i que sembla una copia d'un que ja fa temps  va fer una marca coneguda de beguda refrescant...d'aquelles de gust a coca-cola, saps? ja,ja,ja Bé, us deixo el vídeo per gaudir-ho!
 
Es que... l'any passat va marcar una època! "Amb la pintura, diversió segura! ...encara dura! " Fixa't  tu! He trobat un video on s'uneixen perfectament la pintura i la música. És molt creatiu i bonic, cada veu un color, els aguts a la part superior, el greus; abaix.. . una delícia! Espero que us agradi!
 
Eren altres temps... Els de la meva edat (xavals i xavales de quaranta i tants...) els recordareu segur. Només dues cadenes de tele: VHF i UHF...Quins records! L'humor era més innocent, més artesanal; amb música en viu i uns mitjans tècnics precaris. Jo anava el dissabtes a la tarda a veure'ls a Cornellà, a casa de la meva tieta perquè tenia una tele en color! Quin luxe! Els estimats "payasos de la Tele" ¿Cómo están ustedes? Allò si que eren arts escèniques! Què sigui un homenatge al recentment desaparegut "Miliki".
 
He descobert  "Team Iluminate" buscant cosetes per les arts escèniques. amb una mica de llum, una altra mica de foscor.. i sobretot, molta i molta imaginació...A veure que us sembla!
 
Buscant per la xarxa creacions musicals amb Ipad, he trobat avui un video que precissament és molt nadalenc! A veure que us sembla! Realment, sembla mentida la de coses que es poden fer amb un iPad i iPhone... 
 
Ja fa temps, navegant sense rumb, vaig ensopegar-me amb aquest video de propaganda. De vegades, sembla mentida com podem explicar una història complerta en pocs minuts i a més, donant un missatge ben bonic. Fixa't bé! L'inici del video i el final...Què pots descobrir?  

Blog dedicat a l'educació musical Videos musicales música educació